Actuacions per millorar la circulació als carrers del centre històric i d’altres

Hi han ciutats on es prenen solucions per fer compatible l’ús dels vehicles amb l’establiment de prioritats de cara a les persones que utilitzen els carrers. Sense obstacles ni impediments absurdes ( com voreres intransitables), amb velocitats coherents. A Canet, aprovarem en agost, a proposta de Compromís, una moció per establir noves limitacions de velocitats i actuacions per millorar la circulació als carrers del centre històric i d’altres. Però el PP la va condicionar a la realització d’una comissió, que a hores d’ara, encara no sabem quan es convocarà. Continuarem insistint en prioritzar allò que millore la qualitat de vida del nostre poble, dels nostres veïns!

Arxivat en: Comarcal, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *