Ple ordinari abril 2017

Al Ple que hem fet avui, Compromís ha presentat una moció d’urgència, que hem fet extensiva a la participació de tota la resta de partits, i així ho han decidit amb el seu vot faborable. En la moció mostrem la nostra indignació per la confecció dels Pressupostos Generals de l’Estat presentats pel govern del PP i el seu Ministre Cristóbal Montoro, demanem la presentació d’esmenes per part de tots els partits i així modificar i reparar el greuge comparatiu a que ens sotmet el govern central. També evidenciar el nostre suport a la declaració institucional de les Corts sobre el maltractament a tots els valencians i valencianes que adjuntem. La moció passa a ser asumida per tots els partits del nostre Ajuntament, també pel partit al govern, el PP.

Arxivat en: Comarcal, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *