La política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres

Com deia l’il·lustre Joan Fuster, la política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres. I així sembla que van les coses al plenari de Canet. A la darrera sessió plenària, l’única moció que no es va aprovar, amb la negativa dels partits PP, C’s i el PSOE que ja ens tenen acostumats a votar conjuntament, va ser precisament aquella que presentarem des del grup Compromís. Una proposta que precisament buscava incidir de forma positiva en millorar la situació actual del nostre consistori, en proposar la creació d’un gabinet de Normalització Lingüística, que tindria com a objectius i tasques de treball la promoció, l’assessorament, fomentar l’ús i les iniciatives per garantir i millorar una utilització de la nostra llengua, el valencià, tant en l’àmbit intern de l’administració com a l’àmbit quotidià del carrer, del comerç, dels diferents esdeveniments i a l’abast dels nostres veïns. Els arguments per fer enrere la proposta deixaren ben clar que existeix poca voluntat per implantar el servei que, contràriament, tots els grups “diuen” que consideren necessari, que aprovaren crear-lo per unanimitat en altra moció presentada per Compromís a setembre del 2015, però que des d’aquesta data, ja han passat dos pressupostos i més d’un any sense cap iniciativa del govern per fer-lo realitat. En aquest moment no ha pogut ser, ja veurem quan ens queda esperar per dotar al nostre municipi d’aquest servei, del que disposen la majoria d’ajuntaments del nostre país.

Arxivat en: Comarcal, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *