FELIÇ ANY NOU

Esperem que l’any que comença vos porte els vostres millors desitjos. Des de Compromís pel Camp de Morvedre continuarem treballant pel futur de la nostra comarca i el benestar dels seus habitants. Volem que l’any que ve es posen les bases per a la constitució de la Mancomunitat del Camp de Morvedre, que ens ha de servir per a gestionar millor els nostres serveis i accedir a totes les ajudes que puguem per millorar-los. Feliç 2017.

(La felicitació inclou la imatge de dos llocs emblemàtics de la comarca, el Castell de Sagunt i el Garbí. Cada una de les boles és una població on Compromís té representació)

Executiva Comarcal. Compromís Camp de Morvedre.

Arxivat en: Comarcal, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *