Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull

Al darrer ple del dia 1 de desembre, la moció que COMPROMÍS va presentar demanant l’adhesió a la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull, com així s’han adherit altres pobles del nostre País (Faura, Benifairó de les Valls,… i recentment Sagunt), amb la finalitat de potenciar l’ús, promocionar, difondre i projectar amb una major visibilitat la nostra llengua i el patrimoni cultural de les valencianes i valencians, va ser REFUSADA amb el VOT DE QUALITAT DEL SENYOR ALCALDE DE CANET (PP+C’s). La defensa de la nostra llengua sembla que no es farà des d’aquestes dos formacions polítiques, que prefereixen mantenir viva la batalla ja superada d’enfrontar-nos per defensar la nostra llengua, la que ens uneix i ens fa entendre’ns amb valencians, catalans, mallorquins,….

Arxivat en: Comarcal, Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *