Compromís vol que Ximo Pons siga Alcalde de Canet

El grup municipal de Compromís de Canet d’en Berenguer va anunciar després de la seua última assemblea que el seu
candidat per a l’alcaldia serà una vegada més Ximo Pons, un dels polítics “amb major experiència en labors de govern i en la resolució dels problemes del poble”, en declaracions dels portaveus nacionalistes, els quals afegeixen que “Pons és sinònim d’honradesa, de lluita pel bé comú i també per la seua honestedat”.

Compromís està realitzant una intensa precampanya electoral per “donar a conèixer als veïns de Canet que el més convenient per a tots és votar en clau valencianista i progressista”.

“No ens posem sostre davant la citaamb les urnes, però sí que volem deixar clar que l’espai de progrés i de regeneració només està a les nostres mans, ja que som els únics que adjuntem a les idees de canvi l’experiència en la gestió pública”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *